Op zoek naar een café en feestlocatie

3 Minuten Gepost op:


Over ons

Een kijkje in de keuken van restaurants! Hoi! Ik ben Selena en ik werk in de horeca. Ik ben werkzaam als assistent-manager in een restaurant om precies te zijn, dus ik krijg alle hectiek mee die bij het runnen van een restaurant komt kijken. Daarom leek het me superleuk om hierover te bloggen, want de meeste mensen krijgen alleen de voorkant mee (dit wil zeggen: als zij te gast zijn in een restaurant). Je krijgt als gast niet alles mee wat er achter de schermen gebeurt, dus via deze blog wil ik jullie een kijkje in onze keuken bieden. Letterlijk en figuurlijk! Van inkopen doen tot financiële administratie tot aan gastvrij zijn: je kunt het hier allemaal lezen. Ik hoop dat jullie het interessant vinden!

Zoeken

Categorieën

Archief

Recente artikelen

Trouwlocatie strand
7 januari 2019

Op zoek naar een café en feestlocatie

Er zijn genoeg gelegenheden te bedenken waarbij je de bloemetjes eens goed buiten wilt zetten en waarbij je woonkamer te beperkt in ruimte is. Een café en feestlocatie kan dan wel eens uitkomst bieden. Het kan ook gewoon zo zijn dat je alles geregeld wilt hebben en geen zin hebt om al het feestgedruis thuis te ontvangen en hier naderhand een vuile vaat en dito huis aan over te houden. In beide gevallen kun je overwegen om een ruimte te huren in de vorm van een café en feestlocatie. Dan ben je van alle gemakken voorzien!

Genoeg gelegenheden voor een café of feestlocatie

Een huwelijksfeest, bedrijfsfeest, jubileumfeest, een afstudeerfeestje, je 30e, 40e of 50e verjaardag. Zomaar een paar gelegenheden die vragen om wat uitbundiger en grootser te vieren dan anders. Dan is het zeker het overwegen waard om dit elders te doen dan thuis. Daarnaast neemt dit ook vele voordelen en gemakken met zich mee. De grootste is wel dat je nergens omkijken naar hebt en je je slechts op je gasten hoeft te richten en je verder nergens mee bezig hoeft te houden. Voor jou is het dus ook écht feest!

Een café en feestlocatie op maat

Voor iedere gelegenheid is er wel een arrangement te vinden. Alles draait om jouw wensen en jouw feest, dat geeft vaak nét even dat beetje extra en maakt het nét even wat specialer. Je kunt het zo uitgebreid maken als je wilt of je kunt er juist voor kiezen om het wat ingetogener te houden. De prijs is natuurlijk afhankelijk van verschillende aspecten. Denk aan welke locatie, hoeveel gasten je uitnodigt, wat voor arrangement je kiest en wat je wensen zijn.

Hoe vind ik een café en feestlocatie

Je hebt vast al wel wat locaties in gedachten waar jij graag jouw feest zou willen geven. Trek de stoute schoenen aan en neem contact op met die locaties om naar de opties te informeren. Leg de mogelijkheden, tarieven en jouw wensen naast elkaar en maak een afweging of een keuze. Wanneer daar niets uit komt, kun je eens bij bekenden uit je eigen kring informeren die eerder al eens ergens een zaaltje hebben gehuurd. Hoe deden zij dat en hoe kwamen zij bij deze locatie. Daar zullen zij vast met alle liefde antwoord op willen geven.

Als dat geen uitkomst biedt, dan kun je altijd nog allemansvriend Google raadplegen. Deze helpt je graag met het vinden van een gewenste café en feestlocatie waar je een ruimte of zaaltje naar wens kunt huren. Als je eenmaal je locatie hebt gevonden, kan het feest beginnen. Alvast heel veel plezier!

• Tags: • 441 Woorden