Trouwlocatie strand

3 Minuten Gepost op:


Over ons

Een kijkje in de keuken van restaurants! Hoi! Ik ben Selena en ik werk in de horeca. Ik ben werkzaam als assistent-manager in een restaurant om precies te zijn, dus ik krijg alle hectiek mee die bij het runnen van een restaurant komt kijken. Daarom leek het me superleuk om hierover te bloggen, want de meeste mensen krijgen alleen de voorkant mee (dit wil zeggen: als zij te gast zijn in een restaurant). Je krijgt als gast niet alles mee wat er achter de schermen gebeurt, dus via deze blog wil ik jullie een kijkje in onze keuken bieden. Letterlijk en figuurlijk! Van inkopen doen tot financiële administratie tot aan gastvrij zijn: je kunt het hier allemaal lezen. Ik hoop dat jullie het interessant vinden!

Zoeken

Categorieën

Archief

Recente artikelen

Trouwlocatie strand
7 januari 2019

Trouwlocatie strand  

"Ja, ik wil!", dat zijn drie woorden die jij op de meest geweldige plaats op aarde uit wilt spreken. Dit kan een plaats zijn die voor jou en jouw verloofde een speciale betekenis heeft, maar het kan ook een plaats zijn waar jullie simpelweg blij van worden. Veel mensen vinden trouwen op het strand erg romantisch. Een trouwlocatie op het strand is dus erg populair  bezoek daarom Strandrestaurant our Seaside.

Trouwlocatie op het strand in het buitenland 

Veel mensen die op het strand willen trouwen, willen zeker zijn van mooi weer. Helaas ben je in Nederland niet zeker van mooi weer. Dus wil jij dit, dan zal je naar een warm oord moeten vliegen. Het klinkt uiteraard super romantisch, omdat met jouw blote voeten door het zand naar de branding te lopen en daar bij de ondergaande zon jouw geliefde het ja-woord te geven. Er is echter een nadeel van trouwen in het buitenland: waarschijnlijk zullen niet alle familieleden en vrienden aanwezig kunnen zijn, omdat het niet voor iedereen weggelegd is om een duur vliegticket te kopen en / of verlof te krijgen voor een aantal dagen.   

Trouwlocatie op het strand in Nederland   

In Nederland is het ook steeds vaker mooi weer, dus trouwen op het strand kan in Nederland ook heel goed. Het grote voordeel is dat al jouw vrienden en familieleden aanwezig kunnen zijn op deze speciale dag. Omdat, wij Nederlanders, het gewend zijn dat het niet altijd mooi weer is, kan hier al rekening mee gehouden worden tijdens de planning van jullie bruiloft. Je kunt dus een plan A maken voor als het mooi weer is en een plan B maken voor als het weer jullie in de steek laat. Zo komt het altijd goed!   

Alles in een bij een trouwlocatie op het strand   

Je kunt niet alleen trouwen op het strand, maar je kunt hier ook geweldige foto's maken. En je kunt een van de vele strandtentjes afhuren om gezellig met jouw vrienden en familie te genieten van de bruidstaart, een diner en een onvergetelijk feest. Wat is er nou mooier dan een mooi vuurtje op het strand met geweldige muziek en dan dansen met jullie blote voeten in het zand. En als afsluiting mag een knallend vuurwerk boven zee niet ontbreken. Jullie kunnen dus alles op een locatie doen. Overleg met de eigenaar van de strandtent wat de mogelijkheden zijn. Er is meer mogelijk dan jij denkt! Trouwen op het strand is dus geweldig!  Succes met het vinden van de juiste trouwlocatie op het strand voor jullie en veel plezier met de voorbereidingen van jullie huwelijk. Veel geluk samen!

• Tags: • 440 Woorden